Koniec świata. Strona: 4

Dodano: 2008-06-04 12:45

Ja czytałam że Majowie obliczyli datę końca świata na 2012 rok. A wtedy mają się odbyć w Polsce mistrzostwa Euro .

No naprawdę ci Majowie nie mieli kiedy ustalać końca świata tylko akurat wtedy gdy polska ma szansę zaistnieć w Europie :D :D :D

Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..

Dodano: 2008-06-04 13:37

AngelOfDeath napisał(a):
wtedy gdy polska ma szansę zaistnieć w Europie :D :D :D

Może to jest właśnie ten koniec świata? :lol:

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2008-06-04 14:03

Kirie napisał(a):
Może to jest właśnie ten koniec świata? :lol:

Jak nie zdążymy z przygotowaniami to wstyd na całą Europe będzie na pewno.
A jak już sie z nas troszkę pośmieją to świat się skończy :D :D :D

Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..

Dodano: 2008-06-04 18:29

koniec świata to bedzie jak sie wódka skończy po imprezie, o!

Dodano: 2008-06-04 21:28

tylko? Koniec świata jest jak impreza się za szybko skończy A miało być tak pięknie xD

"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat

Dodano: 2008-06-04 22:13

jak więc widać każdy ma inną wizję końca świata:)

Dodano: 2008-06-05 16:50

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

AngelOfDeath napisał(a):
Ja czytałam że Majowie obliczyli datę końca świata na 2012 rok. A wtedy mają się odbyć w Polsce mistrzostwa Euro .

Obliczyli...? Ja tam nie ufam matematyce :D

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-06-05 17:48

Wampgirl napisał(a):
[quote:f48d6d6f0f="AngelOfDeath"]Ja czytałam że Majowie obliczyli datę końca świata na 2012 rok. A wtedy mają się odbyć w Polsce mistrzostwa Euro .

Obliczyli...? Ja tam nie ufam matematyce :D[/quote:f48d6d6f0f]

I właśnie dlatego że jest Euro w Polsce będzie koniec świata Matematyce nie można nie ufać ona jest bezbłędna:) błędne może być tylko założenie człowieka:)
Koniec świata.. a znacie może taki wiersz jak "Piosenka o końcu świata" Czesława Miłosza? nie to macie link:
http://www.milosz.pl/w_poks.php

:) do mnie to trafia:)

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Dodano: 2008-08-11 23:28

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

AngelOfDeath napisał(a):

Tez o tym czytałam, ale tu ujawnia sie aspekt pozytywny konca świata :twisted: Nie skompromitujemy sie podczas Euro :twisted:

------
always look at the bright side of life... papararara 8)

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2008-10-18 21:19

mara napisał(a):
[quote:f270eaba07="AngelOfDeath"]Ja czytałam że Majowie obliczyli datę końca świata na 2012 rok. A wtedy mają się odbyć w Polsce mistrzostwa Euro .

Tez o tym czytałam, ale tu ujawnia sie aspekt pozytywny konca świata :twisted: Nie skompromitujemy sie podczas Euro :twisted:

------
always look at the bright side of life... papararara 8)[/quote:f270eaba07]

Druga opcja: skompromitujemy się tak bardzo, że świat się skończy

Magic begins with blood.

Dodano: 2008-10-19 11:40

no to czeka nas opcja, rodem z Terminatora :? więc od poniedziałku wszyscy pozbywamy się komputerów przez okno je i świat uratowany :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-10-19 22:33

koniec świata to bedzie dopiero jak nam odbiorą euro, dojdzie do zamieszek na calym swiecie, az w koncu ktos uzyje bomby atomowej i koniec xD
a tak serio to jesli ma cos nas zabic to tylko my sami ja osobiscie nie wierze w zadne apokalipsy, przepowiednie itd sami sie wykonczymy, z pomoca techniki oraz roznych chorob itd:D

Dodano: 2008-10-21 18:15

w sumie racja.
Jak popatrzeć na to, co się dzieje, trudno się nie zgodzić.

Magic begins with blood.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło